Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Friklinikken Region Syddanmark
Friklinikken Region SyddanmarkpilPatienterpilPatientudtalelser om Friklinikken

Patientudtalelser om Friklinikken

Udtalelserne er indhentet fra Friklinikken, Region Syddanmarks facebook side med tilladelse fra patienterne.
 

"Topklasse! Prof personale som virkelig kan give dig mange, rigtig gode redskaber til at klare en hverdag med kroniske smerter, hvis du vælger at følge deres råd og vejledning."
Glenn Christoffersen, apr. 16
 

"Efter veloverstået skulderoperation i går, mandag, er jeg forbløffende godt tilpas i dag, hvor jeg allerede slider med mine genoptræningsøvelser. Jeg vil gerne takke personalet på Friklinikken for en fantastisk god og venlig behandling. I formår at give jeres patienter en følelse af, at man ikke "bare" er én i rækken."
Heidi Ahlers, dec. 15
 

"3 operationer inden for et år uden infektioner. Super pleje og god behandling."
Lone Bang, nov. 15
 

 "Jeg har sådan lyst til at takke personalet på Friklinikken for en god oplevelse. Jeg blev opereret i mandags for Hallux Valgus (knyst på foden, red.), og det er selvfølgelig aldrig fedt at skulle opereres, men I gjorde det til en meget tryg oplevelse. Alle har været så søde og opmærksomme, og jeg har fået den allerbedste behandling, både før, under og efter operationen. Så mange tak!"
Susan Even Alagiv, okt.15
 

 "De oplevelser, jeg har haft denne gang i forhold til min kontakt til det offentlige sygehusvæsen, under mit indlæggelsesforløb på Plastickirurgisk afdeling på Give Friklink, er intet mindre end en åbenbaring for mig!
Hele vejen rundt om mit samlede patientforløb (dvs. under den diagnostiske fase, den præoperative fase, den perioperative fase og den postoperative fase) har jeg oplevet noget, jeg aldrig har oplevet før i det offentlige danske sundhedsvæsen igennem 22 år: fuldkommen anerkendelse og respekt af mig som menneske, som patient, mine behov, ønsker og krav, min behandling og pleje. Det kliniske personales tilgang til mig som et helt menneske har været en ganske unik oplevelse for mig - både i min kontakt til læger og plejepersonale. Det er jeg meget taknemlig for. Den oplevelse vil jeg gerne anbefale andre sygehuse at give til deres patienter."

Gillian Flyger, okt. 15
 

"Flinkt personale og god behandling. Har ikke en finger at sætte på noget... Skal jeg opereres en anden gang, så er dette helt klart stedet!!"
Thomas Bang, maj 15
 

"Jeg vil gerne sige klinikchefen og min smertesygeplejerske 1000 mange tak for hjælpen..!
Jeg tog ned til jer, med en stor portion skepticisme, pga. et tidligere forløb. Men den blev i den grad gjort til skamme, af en læge der ramte plet, i første hug, med medicin, og en kompetent vejledning, og guidning, fra smertesygeplejersken.
Jeg bliver aldrig smertefri, men med den hjælp jeg fik, kan jeg i dag leve et næsten normalt liv, og passe et job.
Og så er det fantastisk, "kun" at få to slags medicin, og det fantastik, at være klar i hovedet, og endnu mere fantastisk er det, jeg ikke længere har brug for andre "stimulanser" til, at dæmpe og håndtere min smerte.
Jeg er SÅ taknemmelig, for chancen, og for hjælpen.!
Af hjertet tak."

Per Halborg, mar. 15


Siden er sidst opdateret 09-05-2016.
Kontakt:Friklinikken, Region Syddanmark | Engparken 1 | 7200 Grindsted | Telefon 76 90 83 50 | Send sikker e-mail til Friklinikken, Region Syddanmark